Wednesday, 18 October 2017

SHAMPOO BABY #NATURAL #SELAMAT #BEBASSILIKON #BEBASSLS #BEBASPARABEN

Ekor kuda
***********
"Seronok kan.. tengok anak orang rambut tebal lebat hitam.. siap boleh buat tocang riben2 lagi..
Baby kita botak..rambut tak tumbuh2.licin je kpala.. nak ikat rambut jauh sekali.. nak buh macam2 kat kpala baby x brani wehhh.. camana nk buat?" 
.
.
Tu biasa keluhan mommies prihatin..
Bila dah try #shampoosantan dan #wonderhairoil ni.. seronok dgr feedback lain plak.. 360 degree btuko dik...
"Bestlaaa guna set combo Shampoo santan dan wonderhair oil tu.. rambut ank cepat tumbuh, lembut lebat.. hitam plak tu, tempat botak yg org tua kata makan bantal tu dah x de.. best.. dah boleh tocang2 lawa2.. sweet sgt.."
.
.

JOMMM SAYA BELANJA TENGOK BEBERAPA  TESTIMONI ... 

Haa tu dia penangan set combo kita
.
Mana nak cari Shampoo santan dan wonderhair oil yg natural fresh dan yg penting selamat utk baby ni?.

Blh dapatkn di sini👇
http://www.wasap.my/60137714413/setCOMBO


LAGI BANYAK TESTIMONI? KLIK LINKNI UNTUK LIHAT BANYAK LAGI KESAN PENGGUNAAN SHAMPOO SANTAN YG NATURAL NI... OK klik sini TESTIMONI SHAMPOO SANTAN DISINI :)


wasap kami utk pembelian 013-771-4413




DAFTAR AGEN SHAMPOO SANTAN

[ VIRAL ] - MUDAH JUAL, KEPERLUAN HARIAN, MODAL RENDAH, NATURAL, ADA KKM, BERKESAN SEAWAL SEMINGGU PENGGUNAAN*
.
rambut selalu gugur? Nak sikat pun takut? Kepala da nmpk kulit kpala.. aduh. Risau yg amatttt.. muda lagi.. tapi dah nak botak!! Apa nak buat..
.
Jgn bimbang..set #rawatrambutgugur 
#shampoosantan & #wonderhairoil kan adaaa.. .

.
<3 100% #natural
Lulus KKM
merawat rambut hingga ke akar
Mengalakkan pertumbuhan rambut baru
Sangat selamat utk baby n dewasa
.
Try sebotol pasti berbaloi
KAMI JUGA MENCARI AGEN DAN DROPSHIP D SELURUH NEGARA
.
WASAP 013-771-4413
.
JOM JANA PENDAPATAN DGN SHAMPOO SANTAN

- produk terbukti berkesan dengan lebih 100K pengguna.. 
- shampoo santan dah diiklankan beberapa di surat khabar, terpilih menghiasi rancangan potret niaga TV3
- diiklankan beberapa kali di TV Al-Hijrah
.

Proses pembuatan shampoo santan adalah home made based shampoo.. diadun dengan kasih sayang.. dengan bahan2 yg natural.. dan bebas bahan kimia berbahaya

.
testimoni shampoo santan 









shampoo santan di akhbar




billboard shampoo santan





#igreview #rawatanrambut #rambutgugur#rambutgugurselepasbersalin #setbersalin#rawatanrambutgugur #kelemumur #gatalkepala#berpantang #shampoonatural #babyshampoo#shampoobebaskimia #eczema #psoriasis#kudiskepala #kulitkepalaberkuping

EKSTRAK KACIP FATIMAH UTM DISYORKAN DR.ZUBAIDI

Assalamualaikum.. selamat sejahtera semua..
moga sihat2 senantiasa ya..
.
dah lama rasanya saya tak buat apa2 entry di blog site ni..
masa banyak fokus pada FB :) dan juga IG 
dah jumpa rentak d sana..
.
hari ni terasa nak update dan refresh berkenaan #EKF atau dikenali juga dgn nama #ESKTRAKKACIPFATIMAH atau nama sebenarnya #KACIPFATIMAHPHYTOPLUS 

produk ni sebenarnya produk hasil penyelidikan pakar penyelidik di UTM.. ya UTM tau..
ramai yang salah sebut.. di sebut UPM.. OH TIDAK2.. ini bukan UPM punya laa.. INI PRODUK UTM (UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA) hehehe... penting kna bagitau,, sebab apa? 

sebab.. tak nak nanti,,
lembu punya susu..
sapi dapat nama...hehe.. gurau je naa.. jangan marah..

OK ni saya sediakan info lengkap produk #ekf ni yaa..
mg2 membantu wanita yang mengalami masalah dalaman wanita yang sekian lama tak tertanggung..
jom baca....................................

ekstrak kacip fatimah utm ( #EKF )
.
🌟💯% ekstrak kacip fatimah ASLI
.
🌸MANFAAT🌸
------------------------
🌟      kesihatan dalaman rahim,
🌟mengecutkan buasir
🌟atur kitar haid bg yg ada masalah haid
🌟buang angin dlm badan,
🌟mengetatkan rahim
🌟merapatkan faraj
🌟mempercepatkan sembuh luka dalaman
🌟membantu menurunkn berat badan
🌟melancarkan pjalanan darah
🌟mengecutkan cyst & fibroid
🌟memberi tenaga
🌟meransang libido
🌟merawat sakit pinggang
🌟rawatan pcos
🌟rahim jatuh
🌟Mengurangkan ketidakselesaan akibat sindrom pre menapous
.
🌸EKF bukan sebarangan produk
🌸Ia adalah hasil penyelidikan terbaik UTM
🌸halal & d iktiraf KKM
.
🚑disarankan doktor perubatan( dr zubaidi.com) .
.
🍴aturan mkn; mkn sbiji sekali sehari slepas bfast. pastikn minum byk air🍷 utk keberkesanan .
.
sesuai utk remaja 18 tahun ke atas - menapous.
.
Blh d gunakan ibu menyusu, berpantang bersalin normal/czer & pantang keguguran
.
📱 whatsap ke
http://www.wasap.my/60137714413/Ekf
.


#ekstrakkacipfatimah #kacipfatimahutm#phytoplusoriginal #produkutm#kacipfatimahphytoplus #livingactive #naturalbeauty#antiageing #cyst #fibroidsembuh #keguguran#luluskkm #periodtakmenentu #setbersalin#istihadhah #menopause #kecergasan

Saturday, 18 February 2017

shampoo santan melebatkan rambut serta membantu merawat masalah rambut gugur, kelemumur dan kegatalan kulit kepala

anda tercari2 shampoo natural bebas bahan kimia yang dapat merawat masalah

#keguguranrambut
#kelemumur
#kegatalankulitkepala
#rambutbercabang
#rambutrapuh
#rambutjarang
#kulitkepalaberkuping


dan nak cari solusi untuk #rambutlebat hitam berkilat dan mudah diurus? #shampoosantan jawapannya...


tak perlu cakap banyak.. meh akak belanja testimoni dan feedback dari customer2 terchenta...


berminat nak beli...jangan tunggu lama2..

terus wasap 013 771 4413
shampoo santan ni laku kerass dik.. lambat2 habisss..
jangan nanges tepi bucu meja plak

ok.. wasap 013 771 4413 utk pembelian :)














jangan bimbang... shampoo santan tak bau santan langsung! bau oren fresh dari essential oil dalam ramuannya tau



wasap me 013 771 4413 utk tempahan pembelian
nah saya belanja testimoni shampoo santan sikit yaaa... nak lebih2 kena wasap dan beli..hehehe







apa tunggu lagi..
wasap 013 771 4413 untuk pembelian

INGIN JADI SEBAGAI AGEN SHAMPOO SANTAN?

WASAP KE 013-771-4413 UTK DAFTAR..

>MODAL RM 240 JER

COACHING BIZ DISEDIAKAN
TESTIMONI TERSEDIA
POS FREE
FLYERS FREE
REWARD DAN LATIHAN FREE DARI LEADER, STOKIS & HQ
dan banyak lagi manfaat...

daftar ke

013-771-4413
013-771-4413
013-771-4413

#shampoosantan #shampoobayi #takpedihmata #bebasbahankimia #shampoobebasSLS
#dropshipneeded #agentneeded#pelebatrambut
#rawatrambutgugur
#shampoosantanjohor #shampoosantanshahalam #shampoosantanbangi #shampoosantanskudai #shampoosantankualaselangor #shampoosantanpahang #shampoosantangambang #shampoosantankotabharu #shampoosantankelantan #shampoosantanpasirmas #shampoosantankubangkerian #shampoosantanputraheights #shampoosantanselangor #shampoosantankualaselangor